‘Eerste werkdag 2023 wordt megafeest in Studio Europa te Parike’

Geraardsbergen/Parike. De eerste werkdag van het jaar werd jarenlang feestelijk ingezet in de legendarische discotheek Tropicana te Schendelbeke. Maar na 36 jaar sloot de discotheek in 2020 de deuren. Om de traditie in eer te houden, slaan de zaakvoerders van studio Europa, Dany Van den Berghe en Igor Van den Berghe samen met Manu De Backer en hun hoofdsponsors traiteur en bistro André de handen in elkaar.

Op maandag 2 januari 2023 kunnen alle collega’s, vrienden, bedrijfsleiders, … terug de eerste werkdag vieren in Studio Europa te Parike en dit vanaf 18.00 uur. ‘We maken er een geweldig feest van met top dj’s, special effects, gadgets en veel meer’, laten de organisatoren weten. Afspraak op maandag 2 januari vanaf 18.00 uur in Studio Europa te Parike.