Vandaag: verkiezing Prins Carnaval Groot Zottegem

Vandaag doet Jens Tuytschaever een gooi naar de titel van Prins Carnaval Groot Zottegem. De prinsenverkiezing heeft plaats in de feestzaal van de Bevegemse Vijvers. De show start om 15 uur. Rond 18 uur weten we of Jens het gehaald heeft.

Eindelijk opnieuw een verkiezing, want wegens de coronacrisis is dat jaren geleden. Christian D’Haese van carnavalsgroep De Confetti’s werd in 2019 verkozen tot prins carnaval en behield zijn enkele jaren langer dan voorzien. Het zou voor de tweede keer dat Jens Tuytschaever, lid van carnavalsgroep The Snoopy’s, het tot Prins Carnaval Groot Zottegem schopt. Hij droeg die titel ook in 2016 en was toen pas 18 jaar oud. Jens is de enige kandidaat vandaag, maar dat betekent niet dat hij automatisch zal winnen. Zo moet moet er een minimum aantal mensen voor hem stemmen. Iedereen is welkom om vandaag de show bij te wonen en Jens naar de overwinning te supporteren.

Meer info?

Kandidaat prins carnaval Groot-Zottegem 2023 Jens

De organisator van de prinsenverkiezing: Carnavalraad Zottegem