Illustratieve afbeelding van Николай Егошин via Pixabay

Landelijke Gilde Godveerdegem over een brandveilige woning

Hoe kunt u zelf uw woning zo brandveilig mogelijk maken? Welke voorzorgsmaatregelen kunnen levensreddend zijn? Volstaat het rook- en/of hittemelders te voorzien of wat kan er nog meer bijdragen tot de brandveiligheid van een woning? Hoe kan CO-vergiftiging voorkomen worden? Wat te doen als er toch brand uitbreekt?

Op al deze en nog andere vragen in verband met een brandveilige woning zullen leden van de afdeling brandpreventie van de brandweerzone Vlaamse Ardennen een antwoord geven tijdens een infoavond die door de Landelijke Gilde Godveerdegem georganiseerd wordt op donderdag 15 december om 19u30 in het Ontmoetingscentrum Godveerdegem aan de Tweekerkenstraat 185. Het inkomgeld voor deze infoavond (drankje tijdens de pauze inbegrepen) bedraagt 3 euro voor leden van de Landelijke Gilde en 5 euro voor niet-leden. Contactpersoon voor meer inlichtingen: Jef Van de Velde via 0473 99 29 11 of per e-mail naar Landelijkegilde.godveerdegem@gmail.com.