Toneel: De Platte Beurzen beleven ‘Een wonder op kerstavond’

Oosterzele: opvoeringen op 16-17-18 december in de Ankerkerk

Na 3 jaren van corona-stilte zijn De Platte Beurzen terug van weggeweest. Voor het eerst in hun bijna 50 jarig bestaan, komen zij op de proppen met een kersttoneel.
Het is geen evidente periode geweest. Vorig jaar stonden we klaar om een donkere periode af te sluiten met dit Kerstspel, maar ook dan zorgde een nieuwe golf ervoor dat we moesten annuleren” aldus voorzitter Davy Clauwaert.
“Maar we vonden nieuwe moed om terug aan de slag te gaan met heel gemotiveerde spelers. We hopen de mensen te verblijden in een authentiek kader” Naast een aantal vaste waarden, zien we ook 3 nieuwe gezichten. Lien Verstraeten maakt haar debuut en de broers Senne en Jasper Clauwaert wisselen elkaar onderling af in de rol van Tristan.

korte inhoud

Het is kerstavond. Nadine opent onverwacht de deuren van haar pension. Eindelijk kunnen mensen elkaar in deze kerstperiode, na de coronacrisis, terug op café ontmoeten. Etienne en Fred zijn op weg naar de middernachtmis en houden, net als Sandra en haar zoon Tristan en stadsmus Lilly nog even halt bij Nadine. Samen met Sonja, meid van alle werk, raken ze aan de praat over de dagelijkse dingen. Humor, verdriet en actuele thema’s komen aan bod…Tot er ineens 2 vreemdelingen opduiken…

Acteurs
Marijke De Blander, Rudy Bracke, Carine De Brackeleer, Lien Verstraeten, Guy Vekeman, Esther Bracke, Senne en Jasper Clauwaert, Lobke Van Damme, Peter Goessens en Dirk Van De Vijver.
De regie en het script zijn van de hand van Davy Clauwaert

Speeldata

  • Vrijdag 16 december 2022 om 20u
  • Zaterdag 17 december 2022 om 20u (uitverkocht)
  • Zondag 18 december 2022 om 19u

Locatie:

Ankerkerk – Bavegemstraat 16 in Oosterzele

Tickets

Zorg dat je er bij  bent en reserveer jouw ticket(s) online via de website van De Platte Beurzen.

Tarieven

  • Tarief < 12 jaar : € 5
  • Standaardtarief : € 8