Blije kindergezichtjes in Landskouter

Geslaagd sinterklaasevent

Sinterklaas en Piet werden op zaterdag 3 december in Landskouter met open armen ontvangen door veel enthousiaste kinderen en hun ouders.  En wat waren de kinderen dolblij dat de Sint terug kwam naar het GC IJzeren Hekken. Het werd een leuke dag voor de kinderen en hun ouders, grootouders, vrienden, kennissen,…En de Sint deed waar hij erg gedreven is, kinderen gelukkig maken. Mooi om zien, al die blije kindergezichtjes.
 
De organisatoren achter het Sinterklaasevent tonen alweer eens een groot hart voor het goede doel. De opbrengst van het Sinterklaasevent gaat integraal naar een goed doel. Onder begeleiding van de alom geprezen Landskouternaar Daniël De Bruycker,  jarenlang de champetter van de Ploegfeesten en de eerste keizer carnaval in Oosterzele, maakte de Sint eerst een rondrit in Landskouter om daarna in het GC IJzeren Hekken met heel veel plezier de kinderen te ontvangen. En alle brave kinderen – het zijn er nog veel in Landskouter – kregen lekkers. Met wafels, chocolademelk, dranken tegen wel erg democratische prijzen, werd het alweer een heel gezellig Sinterklaasfeest in Landskouter.  De organisatoren van het Sinterklaasevent glommen van trots. En ook de 80 – plussers werden niet vergeten. De goedheilig man bracht  op zondag 4 december een huisbezoek bij de 80 – plussers. De Sint had uiteraard voor de senioren wat in petto. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).