Zottegem stelt opnieuw studeerruimte ter beschikking

Nadat tijdens vroegere examenperiodes onder meer het Hemelrijk, de fuif- en feestzaal Bevegemse Vijvers, het OC Velzeke, de OCMW-kapel en lokalen in de stadsbibliotheek hiervoor dienst deden, wordt nu – zoals ook aan het eind van het vorige academiejaar en voor de tweede zittijd het geval was – opnieuw het gebouw aan de Nieuwstraat 40, de oud-dokterswoning van wijlen dr. Borremans waarin vroeger het Centrum voor Streekgeschiedenis ondergebracht was, ter beschikking gesteld als studeerruimte.

Studenten kunnen er gaan blokken van maandag 12 december e.k. tot en met maandag 6 februari 2023 (in een persbericht hieromtrent dat het stadsbestuur eerder verspreidde, werd dit de ‘kerstperiode’ genoemd). Het is wel noodzakelijk om een studieplekje te reserveren via Zottegem.be/Studeerruimte. Ook wordt gevraagd om tijdig te annuleren wanneer men op een gereserveerde dag toch niet aanwezig kan zijn. In de studeerruimte is er wifi voorzien alsook frigo’s waarin de studenten hun spijs en drank koel kunnen bewaren. Er is plaats voor 35 studenten die er iedere dag van 8 tot 22 uur terechtkunnen.