Kerstmarkt Merelbeke Flora tvv De Warmste Week

zaterdag 10 december van 15 uur tot 21 uur.

Op zaterdag10 dec gaat de kerstmarkt open op Merelbeke Flora ten voordele van de warmste week.

Zaterdag van af 15u tot 21 u kan je floreren tussen de verschillende kraampjes in en rond Floracentrum (Featerstraat 39). Deze winterse ontmoeting wordt gerealiseerd door Floracentrum, Okra, Davidsfonds, Bewonersplatform Flora, Markant, Samana en met medewerking van de gemeente Merelbeke. Na twee jaar Corona-perikelen neemt de buurt de draad weer op en zet deze jonge traditie verder die in 2019 startte op het plein voor de Florakerk. zorgen voor de muzikale omlijsting.

Vele vaardige handen bieden u kerststukjes, taarten, koekjes, chocolade, kaarsen, confituur, dekens en originele geschenkjes aan. Er is ook gezelligheid voorzien. Spijs en drank zijn aanwezig en verschillende koren Naast de financiële opbrengst is ook het samenbrengen van mensen uit de buurt een belangrijk thema. Kinderen kunnen deelnemen aan allerlei spelletjes.