Jonge land- en tuinbouwers uit Oosterzele en Merelbeke starten met Groene Kring Midden Oost – Vlaanderen

Kom kennis maken in Roskamhoeve Merelbeke

Vijf enthousiastelingen uit Merelbeke en Oosterzele: Kim De Winter, Joke Meersman, Jens Limpens, Melissa en Annelies Thienpont,  staken de koppen bij elkaar en hebben een nieuwe Groene Kring Midden Oost- Vlaanderen opgericht.
Groene kring is een vereniging voor jonge land-& tuinbouwers tussen 16 en 35 jaar. Ze brengt deze jongeren samen via ontspannende activiteiten zoals een bowlingavond, praatcafé,… maar organiseert daarnaast ook bedrijfsbezoeken en studieavonden over actuele onderwerpen in de land- & tuinbouw. ‘Met deze groene kring willen we laten horen dat ook in onze regio de land- en tuinbouw nog leeft’, klinkt het heel ambitieus bij Kim, Joke, Jens, Melissa en Annelies. Iedereen is welkom op de eerste activiteit ‘Het startcafé’
op zaterdag 10 december 2022 vanaf 21 u in de Roskamhoeve, Roskamstraat 90 in Merelbeke. Kom bij een glaasje en veel gezelligheid kennis maken met de gloednieuw Groene Kring Midden Oost – Vlaanderen. Interesse? Meer weten? Info: Annelies Thienpont, 0473 / 29 10  32, groenekring.middenovl@gmail.com. (mvdv, ddl)