Alpacawandeling bij Ecosnooze in Michelbeke

De alpacawandeling van vorige week was een succes. Men  kon maar liefst een bedrag van €916 ophalen tijdens de warmste alpacawandeling en fotoshoot!

Deze opbrengst gaat integraal naar Kom Op Tegen Kanker en dan in het bijzonder ter nagedachtenis van Hayke Petrus.  Mieke: “Zij vocht een jarenlange en uiterst moedige strijd tegen kanker die ze jammer genoeg verloor op 19 november 2022. In onze gedachten liep ze met ons mee.

Nogmaals een dikke dank je wel aan iedereen die erbij was en op die manier heeft kunnen bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek om kankerpatiënten in de toekomst hogere overlevingskansen en een betere levenskwaliteit te bieden tijdens en na een behandeling.

Want elke euro telt!

Er is door familie en vrienden beslist om de rekening open te houden tot het einde van het jaar dus indien je graag nog vrijblijvend deze actie wil steunen kan dit door een bijdrage te storten op onderstaand rekeningnummer:

KOTK Hayke Petrus  – BE79 0343 3844 9533. ”