Zottegemse vzw Stisa en BV’s maken patiëntjes UZ Gent blij

De Zottegemse vzw Stisa en in zijn zog heel wat Bekende Vlamingen trokken op 7 december 2022 naar het UZ in Gent en maakten er heel wat kinderen blij.

“Broer en zus, Stijn en Isabelle De Bruycker richtten enkele jaren geleden VZW STISA op met als doel: nieuw speelgoed verzamelen voor ernstig zieke kinderen die specifieke zorg nodig hebben”, vertelt Guy Declercq van radio Mfm namens Stisa. “Omdat kinderen de toekomst zijn van morgen en ieder kind recht heeft op plezier en speelgoed, kiest Stisa jaarlijks een organisatie om op bezoek te gaan. Dit keer was het de beurt aan het kinderziekenhuis Prinses Elisabeth. Heel wat bekende gezichten fleurden voor enkele momenten de kinderen en hun familie op. Ze trokken van kamer naar kamer voor een babbel, een lach, een grap of een muzikaal stukje. Meter Kelly Pfaff, Sam Gooris, Peter Lorenzo Staelens, Flor alias DJ Da Rick, Joost Zweegers (Novastar), Celine en Michiel (CEMI), Christophe Stienlet, Omar Souidi en Guy De Clercq waren van de partij. Dit fantastisch team toverde een glimlach en een traan en schonken opnieuw heel veel nieuw speelgoed. Ook radio Mfm schonk via de organisatie van jeugdfuif You Night It opnieuw speelgoed aan tal van kinderen.”

Meer info?

Facebookpagina en website Project Stisa