© Google Maps

Recyclagepark Grotenberge tweemaal vier dagen dicht

Ilva deelt mee dat in deze eindejaarsperiode, met de feestdagen van Kerstmis en Nieuwjaar, voor alle recyclageparken binnen het werkgebied van de intercommunale speciale openingstijden gelden.

Uiteraard zullen de containerparken op die beide feest-/zondagen zelf gesloten zijn maar uitzonderlijk zal dit eveneens het geval zijn daags vóór en na Kerstmis alsook daags vóór en na Nieuwjaar. Rekening houdend met de normale wekelijkse sluitingsdag op vrijdag, betekent dit dat het hek van het recyclagepark aan de Ballingsweg in Grotenberge tweemaal gedurende vier dagen dicht zal blijven: van vrijdag 23 december tot en met maandag 26 december alsook van vrijdag 30 december tot en met maandag 2 januari. Of anders gezegd: zowel deze week als volgende week kan men in het recyclagepark alleen op dinsdag (van 8u30 tot 14u30) en op woensdag en donderdag (telkens van 13 tot 19 uur) terecht. Vanaf dinsdag 3 januari is dan opnieuw de normale openingsregeling van toepassing.