Hulp gevraagd: hond Balou laatste gezien in Zottegem en sindsdien vermist. Beloning van 250 euro

Balou is een beagle van 2,5 jaar oud en is vermist sinds 8 december. Zijn baasjes vragen hulp om hem terug te vinden.

“Hij is weggelopen vanuit de Hospitaalstraat in Zottegem en werd op woensdag 14 december het laatst gezien, ter hoogte van kapsalon Carolien aan de Gentse Steenweg”, aldus zijn baasjes. “Sindsdien heeft hij geen teken van leven meer gegeven. We hebben al meerdere groepen op Facebook op de hoogte gebracht van de verdwijning en krijgen ook hulp van het Rescue team Pajot vzw en van vele dierenvrienden van Facebook. De eerlijke vinder (die BALOU naar ons brengt) krijgt een beloning van 250,00 euro. Mochten er mensen zijn die hem ergens zien lopen of weten waar hij zit, gelieve het dus aan mij of aan het rescue team Pajot vzw door te bellen op volgende nummers: 0473.61.72.31 (eigenaar) 0471. 37. 99. 75 (rescue team). Gelieve daarbij niet achter hem aan te lopen, maar als mogelijk hem te volgen en ons op de hoogte te brengen.”