Eindejaaractie tot 15 januari 2023

Oosterzele heeft echt alles te bieden

Tot en met 15 januari 2023 organiseert de gemeente Oosterzele -in samenwerking met de lokale ondernemers  -een eindejaaractie die van start ging vanaf 1 december 2022 en loopt tot en met 15 januari 2023. Oosterzele heeft echt alles te bieden. Voor de dagelijkse aankopen, kerst- en nieuwjaarsgeschenken moet je echt niet naar de stad. Er is van alles te vinden in de fusiegemeente Oosterzele. De gemeente heeft veel mooie winkels en zaken die de klemtoon leggen op service, kwaliteit én heel belangrijk nabijheid. Belangrijke troeven.

Schepen lokale economie Orville Cottenie. ‘We willen met de eindejaaractie de lokale handel stimuleren. We willen de Oosterzelenaars attent maken op het mooie aanbod van winkels en ondernemingen en hen aanmoedigen om hun aankopen lokaal te doen’.  In elke brievenbus van Oosterzele werd inmiddels een spaarkaart gedropt. Elke geregistreerde handelaar/ondernemer heeft een eigen stempel. Per bezoek aan een deelnemende winkel of onderneming en bij aankoop van minimum 10 euro krijg je een stempel op je spaarkaart. Je hebt vier verschillende stempels nodig voor een volle spaarkaart. De prijzenpot bestaat uit Oh – bonnen, geschonken door de gemeente. De deelnemende ondernemingen kan je herkennen aan de speciaal ontworpen affiche in hun etalage. Breng een bezoek aan de Oosterzeelse handelszaken. Met de Eindejaaractie wil men de kracht, de dynamiek, creativiteit en diversiteit van Oosterzeelse handelszaken aantonen én dat ze mee zijn met de tijdsgeest. Ze doen er alles aan om je op je wenken te bedienen. Oosterzele, jouw bereikbare gezellige bestemming. Geniet van het ruime, gevarieerde aanbod. Grijp je kans. De eindejaaractie is er om nu al aan cadeaus en zoveel meer te denken. December en januari betekenen geschenkentijd. Je vindt bij de deelnemende handelaars zoveel objecten die stuk voor stuk smeken om in (cadeau)verpakking van eigenaar te wisselen. Je vindt er zoveel, te veel om op te sommen. De Oosterzeelse handelaars en winkels hebben alvast wat je nodig hebt, verrassende en betaalbare producten. Oosterzele wil de lokale economie levendig houden. Veel winkelplezier.

Veel winkelplezier

Lokaal kopen is goed voor de toekomst van de gemeente. Denk er aan dat de groot distributie zowel digitaal als via fysieke distributiecentra er nooit zullen in slagen om zo dicht bij de burger te staan en om een groot deel van het PR – budget beschikbaar te stellen van de initiatieven van lokale organisaties. Met de eindejaaractie wil men nu eens te meer de lokale handel stimuleren. Blijf de lokale handelaars ondersteunen. Doe je aankopen bij de Oosterzeelse handelaars (Oh) en win!. De Oh – bon werd onder impuls van schepen Cottenie in 2021 opgestart. Hij begint meer en meer aan naambekendheid te winnen. De gemeentelijke cadeaubon is een handig betaalmiddel in meer dan 65 Oosterzeelse ondernemingen.  (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).