Zondag 8 januari 2023: Merelbeke klinkt op het nieuwe jaar!

Eindelijk kan het weer. Na drie jaar nodigt het Lokaal bestuur Merelbeke z’n inwoners opnieuw uit om samen te klinken op het nieuwe jaar. Op zondag 8 januari 2023 tussen 11 en 13 uur is elke Merelbekenaar welkom op het Kerkplein in Merelbeke-Centrum. De band Boulevard Hills zorgt voor de muzikale ambiance.

Ook dit jaar doen we mee met de Drugpunt-campagne “Meer van zonder” en bieden we alcoholvrije alternatieven aan. Zo denken we aan de vele bobs en mensen die liever iets zonder alcohol drinken. De alcoholvrije drankjes hebben altijd veel succes, iedereen kan er van proeven en alle Merelbekenaars komen veilig thuis.

We voorzien dit jaar ook extra fietsenstallingen op het grasplein aan de bib.

Burgemeester Filip Thienpont: ‘Ik ben heel blij dat we weer iedereen kunnen uitnodigen om samen het nieuwe jaar te vieren. Dat hebben we de afgelopen jaren erg gemist.”