Hondje Balou nog steeds vermist. Hulp gevraagd. Beloning van 250 euro

De baasjes van het hondje Balou laten weten dat hij nog steeds vermist is. Balou verdween op 8 december in de Hospitaalstraat in Zottegem. Lees meer via deze link.

“Balou is vorige week vrijdag (16/12) gezien geweest in de Ballingsweg en ging richting Wassenhovestraat uit. Dit is ondertussen alweer een week geleden en een week geen melding meer binnengekomen ????”, klinkt het. “Rescue Team Pajot vzw zoekt al sinds dag 1 mee met ons en zal dat blijven doen tot Balou terecht is! Daardoor vinden wij het belangrijk dat jullie onmiddellijk contact opnemen met Rescue Team Pajot of met mij wanneer hij gezien is geweest. We vinden het ook zeer belangrijk dat we rechtstreeks contact hebben met de melder en niet via mond-tot-mond zodat we zoveel mogelijk belangrijke informatie kunnen verkrijgen. Doordat het nu al zolang is, is het belangrijk om weten dat Balou zeer angstig is en dat niet achter hem mag gelopen worden. Gelieve attent te blijven en bij een melding aan te geven waar hij gezien is geweest en welke richting hij uitging.”