Inbraak jeugdhuis Brakel: “Grote som geld gestolen en veel materiële schade”

De vzw van het Brakelse jeugdhuis Alfa moet voor onbepaalde tijd de deuren sluiten na een inbraak waarbij een grote som geld werd gestolen en waarbij heel veel materiële schade werd aangericht.

“Met spijt in het hart moeten we jullie melden dat we het jaar in mineur hebben afgesloten. Afgelopen zaterdagochtend hebben we bezoek gekregen van 2 inbrekers”, klinkt het vanuit Jeugdhuis Alfa. “Niet alleen hebben ze een grote som geld gestolen maar ook hebben ze veel materiële schade aangericht in het jeugdhuis. Hierdoor moet de VZW voor onbepaalde tijd de deuren weer sluiten en onze organisatie op pauze zetten. Het jeugdhuis draait volledig op jonge vrijwilligers en we betreuren dat onze vzw op deze manier wordt getroffen. Wij hebben jullie hulp nodig: Hebben jullie op zaterdag ochtend tussen 7u30 – 8u 2 personen in zwarte kledij zien rondwandelen aan de Rijdtmeersen met onze kassalade? Laat ons dan zeker iets weten zodat we dit kunnen doorgeven aan de politie.”

Meer info?

Facebookpagina Jeugdhuis Alfa