Vloggers Celine en Michiel trappen het geutelingenseizoen af in Elst

Streekgenoten Celine & Michiel , gekend van TikTok en YouTube trapten deze middag het geutelingenseizoen 2023 af in taverne ’t Hoekske  langs de Gentsestraat  bij Michel en Marleen in het geutelingendorp Elst.  Het was de eerste keer dat ze betrokken waren bij het productieproces van geutelingen. Ze goten zelf  eigenhandig  het beslag op de hete tegels en proefden nadien hun ovenverse ambachtelijke geutelingen.  Uiteraard genoten ze hier uitvoerig van en waren ze best tevreden met het resultaat.

We stellen het duo hier nog eens voor al worden ze gevolgd door honderdduizenden  volgers op de sociale media. Celine & Michiel, of kortweg Cemi, is een duo dat vooral bekendheid heeft  op sociale media.  Hun hoofdkanaal op YouTube heeft 2 miljoen abonnees. Hiermee hebben ze het grootste Nederlandstalige YouTube-kanaal in België. Het duo bestaat uit Céline Dept en Michiel Callebaut. Celine & Michiel proberen jullie te entertainen met leuke vlogs, challenges en veel meer…..

De eerste geutelingendag werd meteen een voltreffer en in een mum van tijd was alles weg vertelt Michel van ’t Hoekske.  Er wordt veel al op bestelling gewerkt. Men kan ze bestellen op de telefoonnummers   055 42 38 85 of 0497 91 20 59.  En nu maar smullen!!  Het seizoen loopt in ’t Hoekske tot en met de eerste week van maart!