Succesvolle eindejaarsactie Zwalmse lokale ondernemers kent haar winnaars

 

De tweede editie van de eindejaarsactie van de Zwalmse lokale ondernemers kende een groot succes: er werden 215 geldige stempelkaarten ingediend, wat ruim de helft meer is in vergelijking met vorig jaar.

 

De voorzitter van de organiserende Feitelijke Vereniging Kristof De Prijck kondigde de winnares aan van de hoofdprijs ter waarde van 2.500 euro: het werd Melissa Wyloeck, uit de Zwalmlaan. “Stiekem zijn we toch een beetje blij dat de prijs naar iemand gaat die in onze gemeente woont”, zei Kristof, “want we hadden ook deelnemers uit al onze naburige gemeenten”.

 

Burgemeester Bruno Tuybens, ook bevoegd voor lokale economie, bracht de avond zelf nog de winnares telefonisch op de hoogte. Melissa, mama van twee kindjes, is uiteraard blij verrast met de hoofdprijs. “Volgend jaar trouw ik met mijn partner, dus het prijzengeld zal goed van pas komen”, zei ze in een eerste reactie.

 

Ook werden er 5 prijzen van 250 euro uitgeloot.  Het lokaal bestuur Zwalm zorgde voor de financiering van de hoofdprijzen, ter waarde van 3.750 euro.

Daarnaast werden nog diverse extra waardebonnen uitgeloot, vanwege een 30-tal ondernemers, voor een totale waarde van bijna 1.800 euro! Alle winnaars worden spoedig op de hoogte gebracht.

In totaal waren er een 70-tal ondernemers betrokken bij de eindejaarsactie, als deelnemer of sponsor.

 

Op de foto de organisatoren: Erwin Van Dijcke (VD Gereedschappen), Bruno Tuybens (burgemeester), Daphné De Maesschalck (Zonnehoed), Filip Steyaert (Fietsen Fieles), Kristof De Prijck (Apotheek De Prijck), Els Desmet (Zwalmbeekhoeve), Kathleen Ghyselinck (floriste Kathleen) en Jo Forret (Saksenboom).