Allgro verkoopt groentepakketten voor het goede doel

Groothandel in fruit- en groenten Allgro in Sint-Lievens-Houtem verkoopt diverse pakketten van groenten en fruit ten voordele van het goede doel. Bestellingen kunnen tot en met 23 januari geplaatst worden en kunnen ter plaatse opgehaald worden op 28 januari tussen 10 en 12 uur.

“Allgrow! is onze eigen visie op het steunen van goede doelen en werd opgericht in 2018 met als doelstelling het ondersteunen van diverse sociale en lokale projecten”, vertelt Mike Vanherpe namens Allgro. “Als familiebedrijf vinden wij het heel belangrijk om ons sociaal te engageren. Bijkomend vinden wij het fantastisch dat dit project niet alleen gedragen wordt door de directie maar ook door tal van geëngageerde medewerkers.  Al lachend zeggen wij: “Warme harten in koude frigo’s”. Maar eigenlijk mogen we stellen dat dit echt waar is!”

Praktisch

“We verkopen een soeppakket, een wintergroentenpakket, een fruitpakket en een spaghettipakket. Alle groentepakketten worden samengesteld uit 4 verschillende vers gesneden, gewassen en verpakte groentjes van onze eigenste Belgische bodem en het fruitpakket bestaat uit sappige appelen en clementines. De groenten worden gratis geproduceerd door Allgro en de pakketten worden gemaakt door vrijwillige medewerkers. De pakketjes worden aangeboden aan 12.5 euro het stuk en de opbrengst gaat integraal naar een van de zorgvuldig uitgekozen doelen. Bestellingen kunnen geplaatst worden via allgrow@allgro.be of Scan de QR-code en bestel online.”