Opnieuw Kaas- en Wijnavond bij Scouts Zottegem

Na een paar edities noodgedwongen te hebben moeten afgelasten, kan Scouts Zottegem nu weer aanknopen met de jaarlijkse Kaas- en Wijnavond ten voordele van de goede werking van deze jeugdbeweging.

Hiervoor wordt met alle sympathisanten ditmaal afspraak gemaakt op zaterdag 4 februari in de zaal Bevegemse Vijvers. Vanaf 18u30 zal men er kunnen aanschuiven aan het buffet met zowel jonge of rijpe als zachte of harde kazen, met daarbij ook lekkere soorten brood en een aanbod van speciaal geselecteerde wijnen (ook andere dranken). Kaarten om deel te nemen aan deze avond vol lekkernijen en gezelligheid kosten 16 euro voor volwassenen en 9 euro voor kinderen.

Voorafgaand is er, ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan dat vorig jaar mocht gevierd worden, van 18 tot 19 uur een receptie voor al wie vroeger van de leiding van Scouts Zottegem deel heeft uitgemaakt. Voor oud-leiding die zich in uniform aanmeldt en/of een leuke scoutsherinnering meebrengt, is zelfs de eerste consumptie gratis.