Grof geschud in GC De Kluize

Kom genieten van cabaretvoorstelling ‘Broeden’

Voor een zalige cabaretvoorstelling ben je op donderdag 2 februari om 20 u in de Oosterzeelse cultuurtempel GC De KLuize  aan het juiste adres. Je krijgt een unieke kans om te kijken naar aanstormend talent in het cabaretwereldje. Myrthe van Velden en Lander Severins strijken neer in GC De Kluize. Kom kennis maken met het jonge duo, dat met hun debuut ‘Lijmen’ lovende recensies kreeg.  Zeker weten, dat hun tweede avondvullende cabaretvoorstelling ‘Broeden’ opnieuw een sterke voorstelling wordt. Een heerlijk cabaretavondje wacht. Komen kijken is de boodschap. Een absolute aanrader.
Voor ‘Broeden’ konden Myrthe en Lander rekenen op het artistiek team Minou Bosua, Janne Desmet en Raf Walschaerts. Thierry Wilders & Geert Custers staan in voor licht en techniek. Een gate op vliegveld Zaventem, waar een man (Lander) verwachtingsvol met een bord en een roos zijn grote liefde, of in ieder geval het beeld van zijn grote liefde (Myrthe), opwacht na zes weken van haar gescheiden te zijn en in een oogopslag zag dat haar afwijzing definitief was. Het nog maar net autonoom geworden hart van de vrouw brak bij het zien van alle pijn bij de man, en zo bleef zij nog 732 dagen bij hem met scherven in haar borst. Je krijgt een realistisch relaas van een relatie die op de klippen loopt. Een geadopteerde hond waarvan ze allebei geen afstand willen doen. De relatie hield geen stand, het duo wel. Wees getuige van een hilarische en ontroerende poging van deze ex – geliefden om zichzelf te verlossen van de verpletterende angst om verlaten te zijn. Een poging die duizend beelden krijgt in vertellingen, nummers en scènes. Verbeelding als laatste reddingsboei.
Myrthe Van Velden en Lander Severins zullen in GC De Kluize veel energie steken in hun cabaretvoorstelling ‘Broeden’. Kom dat zien! Tickets kosten 16, 15, 14, 13 en 12 euro en zijn verkrijgbaar in GC De Kluize, Sportstraat 3 Scheldewindeke, 09 / 363 83 30, reservaties@oosterzele.be, www.gcdekluize.be. (marcel van de vijver, foto ddl, Noortje Palmers ©.