Seniorenraad gaat de filmtoer op

Topfilm ‘Room’ kreeg vijf Oscarnominaties

Als dat geen goed nieuws is. Ook in 2023 kan je dankzij Seniorenraad Oosterzele komen kijken naar top-films. Ronduit een aantrekkelijk filmaanbod. Het draait om ontmoeten, ontdekken, genieten en beleven. Op maandag 6 februari kan je in de theaterzaal GC De Kluize in Scheldewindeke gaan kijken naar ‘Room’.
Het verhaal. ‘Ma’ Newsome leeft samen met haar vijfjarig zoontje Jack in Room, een afgesloten ruimte in de tuin van Old Nick, de man die haar zeven jaar eerder ontvoerde. De leefwereld van Jack, die als gevolg van een verkrachting in Room geboren werd, reikt niet verder dan de kleine kamer. Voor hem bestaat de rest van de wereld enkel op televisie. ‘Room’ is een indrukwekkende film die grootse emoties weergeeft. De kracht van Room komt voort uit het contrast tussen de beleefwereld van een kind en de realiteit zoals die door volwassenen wordt ervaren. De acteerprestaties en de regie zorgen ervoor dat de film aangrijpend is en weinigen onberoerd zal laten. De film kreeg vijf Oscarnominaties. Een beklijvende film die je zal bekoren. De film start om 14 u. Deelnemen kost 5 euro (film, koffie en gebakje inbegrepen). Tickets zijn verkrijgbaar in GC De Kluize Scheldewindeke, www.gcdekluize.be, reservaties@oosterzele.be, 09/ 363 83 30.  (marcel Van de Vijver, foto’s Danny De Lobelle).