Cheque voor ‘Samen Merelbeke’ team – Kom Op Tegen Kanker

Op vrijdag 3 februari organiseerde het ‘Samen Merelbeke’ team – acht sportieve medewerkers van het lokaal bestuur Merelbeke, een afterwork in het Cultuurhuis. Het doel? 3.000 euro ophalen voor een ‘100km-run’ ten voordele van Kom op tegen Kanker. Die loopwedstrijd vindt plaats op zondag 19 maart in Deinze.

De acht lopers splitsen zich op in twee teams om hun beste beentje voor te zetten op 19 maart. Om deel te mogen nemen, moet elk team wel eerst 2.500 euro inzamelen. Het lokaal bestuur Merelbeke geeft alvast een duwtje in de goede richting en sponsort maar liefst 2.000 euro. Als sportlievende gemeente steunt Merelbeke graag dit initiatief voor het goede doel.

 DE 100KM RUN te Deinze

De 100km-run is een uniek loopevenement, waarbij teams van vier samen 100 km lopen ten voordele van de strijd tegen kanker. Eén loper start en na elke 10 km sluit een extra loper aan bij het team. De eerste loper legt 40 km af, de tweede 30 km, de derde 20 km en de vierde 10 km. De uitdaging en het groepsgevoel staan centraal. En dat allemaal om het broodnodige kankeronderzoek een boost te geven!

Meet the team

Ons team bestaat uit twee enthousiaste groepen. 40 km wordt gelopen door Bart en Gudrun, 30 km door Bénédicte en Mathias, 20 km door Frederick en Peter en 10 km door Sanne en Sophie. We hebben allen een link met de gemeente Merelbeke, we hebben éénzelfde passie, namelijk lopen, en éénzelfde doel: ons steentje bijdragen voor Kom op tegen Kanker.

Wie het “Samen Merelbeke” team wil steunen kijk dan op volgende link:

https://www.de100kmrun.be/team/samen-merelbeke