Gezinsbond organiseert Tweedehandsbeurs in Ankerkerk

Lekker snuisteren tussen kinder- en babykleding, babymateriaal en speelgoed

Op zondag 12 maart vanaf 9 u 30 tot 12 u kan je in de Ankerkerk, Bavegemstraat 10 in Oosterzele komen snuisteren in tweedehandsspullen. Je kan in de Ankerkerk komen rondkuieren, snuffelen en wie weet in het rijk aanbod van kinder – en babykleding, babymateriaal en speelgoed tegelijkertijd de koop van je leven ontdekken.
Maar waarom zou je zelf niet eens deelnemen aan de tweedehandsbeurs? Doen! Leden van de Gezinsbond (alle deelgemeenten) hebben voorrang en kunnen inschrijven tot 15 februari 2023. Vanaf 15 februari 2023 krijgt iedereen de kans zich in te schrijven via e – mail gezinsbond.oosterzele@gmail.com. Snel wezen: het aantal tafels is beperkt. Leden Gezinsbond betalen 7 euro, niet – leden 12 euro. Vooraf inschrijven is een must. Standen kunnen opgezet worden vanaf 8 u 30. Na ontvangst van de e – mail waarin je inschrijving wordt bevestigd dient het standgeld overgeschreven te worden op rekeningnummer BE08 8905 4404 2113 van vzw Gezinsbond afdeling Oosterzele, met vermelding van naam, eventueel lidnummer, en deelname tweedehandsbeurs. Pas dan is de inschrijving definitief.
Een unieke kans om eens uw overbodige spullen (kinder- en babykleding, babymateriaal, speelgoed,…) te koop aan te bieden.
De Ankerkerk
wordt the place to be voor wie op zoek is naar allerlei tweedehandspullen die nog heel tof en kwalitatief zijn. En wie weet vind je iets heel origineels. Je kan tijdens de Tweedehandsbeurs in de Ankerkerk echte koopjes doen. Nog altijd zijn veel mensen fan van tweedehandsbeurzen. Veel is er te koop voor een prikje
. Het succes van zo’n beurs zit hem in de combinatie van goedkoop winkelen én het ontspannend effect. Je kan er een leuke voormiddag van maken.
Mooie dingen voor weinig geld. De tweedehandsbeurs is vaak de enige hoop om dat ene ding te vinden waar je al zo lang op zoek naar bent. Ga op zoek naar een leuk hebbeding. Je
vindt er ongetwijfeld prachtige spulletjes.
Gezinsbond Oosterzele weet van aanpakken. Doel: een maatschappijvriendelijk project op de sporen te zetten. Stop de weggooidrift. Een mooi initiatief van Gezinsbond Oosterzele dat een tweedehandsbeurs promoot als alternatief van klakkeloos weggooien.
Iedereen is op zondag 12 maart welkom in de Ankerkerk.  (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).