Lokale ondernemers voor Houtem Onderneemt gezocht

De gemeente Sint-Lievens-Houtem is op zoek naar lokale deelnemers die willen deelnemers aan Houtem Onderneemt op zaterdag 22 en zondag 23 april.

“Deelnemers kunnen hun deuren openzetten tussen 10 en 17 uur op zaterdag en/of zondag én kunnen op zondag deelnemen aan de infomarkt, centraal op het marktplein. Bij deelname aan de infomarkt is het belangrijk om door te geven welke afmetingen en voorzieningen (elektriciteit, water) er nodig zijn voor de stand. Lokale ondernemers die zich nog niet hebben ingeschreven, kunnen dit alsnog doen tot 10 februari 2023 via lokale.economie@sint-lievens-houtem.be. Deelname is gratis”, zegt burgemeester Tim De Knyf (NH) tevens bevoegd voor Lokale Economie. “De gemeente zorgt voor promotionele ondersteuning via een krantje dat huis aan huis wordt verdeeld in Sint-Lievens-Houtem. Daarnaast ontvangen de deelnemende ondernemers een beachvlag die ze buiten hun zaak kunnen zetten tijdens de opendeurdagen.Fair Trade-ondernemers zetten we extra in de kijker! Op zondag 23 april van 8 tot 9.30 uur is er een netwerkontbijt voorzien in het gemeentehuis, voor onze ondernemers. Ook zij die niet kunnen deelnemen aan de opendeurdagen, kunnen inschrijven voor het netwerkontbijt via e-mail naar lokale.economie@sint-lievens-houtem.be. Dit evenement is een uitgelezen kans voor lokale ondernemers om hun zaak te promoten. Voor de Houtemnaars is dit evenement een boeiende traditie geworden om vakmensen, diensten en handelszaken in hun eigen gemeente te leren kennen. Kom als ondernemer zeker naar het ontbijt op 23 april, het is een mooi informeel moment om te ontdekken wat de ondernemers voor elkaar kunnen betekenen’ vult hij aan.”