Heel wat schoon volk over de vloer in Michelbeke tijdens de Geutelingenfeesten (11-12 februari)

In Michelbeke  komt er heel wat schoon volk over de vloer  tijdens de Après Ski Tiroler Fest op zaterdag 11 februari.  In 2020 werd gekozen voor een heus Tiroler feest en dit krijgt in 2023 een vervolg.  Artiesten van dienst zijn één voor één kanjers:  De gebroeders KO, Wim Soutaer & Charles Van Domburg,  Johan Veugelers, Swoop, DJ Otzi enz…… maken er een topavond van.  Op zaterdag 11 februari is de aanvang om 20u.  Info www.geutelingenfeesten.be

Op  zaterdag is er ook de traditionele wandeling waar men kan inschrijven vanaf 7.30u in een organisatie van Dwars Door Brakel. Men kan kiezen uit verschillende lussen; Het gaat om 8,1km,  7,3km, 6,6km en 5,6km.

Op zondag 12 februari zijn er het optreden van Sergio en de Ketnetband.  Deze laatste met Gloria Monserez, Maureen Vanherberghen of Gio Kemper. Allemaal toppers!!! Tevens is er op zondag  een gratis indoor kinderspeeldorp. De geutelingenworp heeft plaats traditioneel rond 16u met als eerste prijs 250 euro.  Dit alles in een organisatie van Geutelingencomité Vlaamse Ardennen.