Geutelingenweekend in Elst

In het geutelingendorp  start het weekend rond de geuteling deze avond met Fakkeltocht ter ere van de H.Apollonia.  De fakkeltocht start om 19.30u aan de kerk in Elst met o.m. een halte aan de Apolloniakapel.

Op de zondagen 12-19 en 26 februari kan men geutelingen zien gieten door de plaatselijke KSA dit telkens van 14u tot 17u.

Op 12 februari worden er gratis geutelingen uitgedeeld  om ter plaatse te smullen. Geutelingen De Koekelaere produceert het ganse jaar geutelingen die reeds worden verspreid op een 100-tal verkooppunten in verschillende provincies.

Op de vernoemde data worden er ook gegidste wandelingen georganiseerd – deelname 15 euro – inschrijven via info@gidsenvlaamseardennen.be .

Op maandag 13 februari is er feest in ’t Hoekske met Leentje en Helmut Keyboard vanaf 17u.