Nienofske Straffe Kaffee brengt voor de 3de maal een carnavalsfles op de markt

De nieuwe carnavalsfles is geïnspireerd op 2 Ninoofse monumenten, zo prijken de Koepoort en de Abdijkerk op het etiket. Zaakvoerder Jaro heeft met een bepaalde reden voor deze monumenten gekozen.

Het is de eerste carnavalseditie wanneer er effectief een carnaval zal plaats vinden. Volgens Jaro Goubert (zaakvoerder) is er dan ook geen betere manier om carnaval te starten met een goeie zjat Nienofske Straffe Kaffee. “De Koepoort is een gekend monument binnen carnaval Ninove, dit heeft alles te maken met de wortellegende. De Abdijkerk is afgebeeld als referentie naar de kaffeegieters. De Ninovieters boden de mensen die op bedevaart gingen naar Halle een kopje koffie aan. Deze historische traditie was ook de inspiratie voor de Nienofske Straffe Kaffee.”

De Carnavalsfles, waarvan er slechts 99 gemaakt worden, is genummerd en op naam. Deze is nog de volledige maand februari te bestellen via www.nienofskestraffekaffee.be