Workshop Streetart op 18/03 in Zwalm

Samen met Wallin’ (gespecialiseerd in graffiti en streetart) en de Cultuurregio Leie Schelde zet het lokaal bestuur Zwalm de komende twee jaar streetart in de kijker met het project PILAAR.

De aftrap wordt gegeven op zaterdag 18 maart met een begeleide workshop op de recreatiesite in Munkzwalm.

 

Project Pilaar

Je houdt van streetart en je wil jouw talent nog wat verder ontplooien? Via de op maat gemaakte workshops in 2023 ben je bij de begeleiders van Wallin’ in goede handen en leer je de juiste technieken aan. Van een eigen tag schetsen tot methodieken en controle van de spuitbus.

Een vervolgtraject kan leiden tot deelname aan een heuse graffiti jam in 2023 en als kers op de taart mag de winnaar assisteren bij de ‘making of’ van een echte muurschildering in de publieke ruimte in zijn of haar gemeente.

 

Wie kan deelnemen?

Iedereen vanaf 12 jaar met interesse in streetart. Voorkennis is niet vereist, maar je hebt wel heel erg veel goesting om er samen in te vliegen.

Je gaat een engagement aan om samen met Wallin’ en de projectpartners in verschillende sessies jouw streetart talent te ontwikkelen. Het traject loopt over een periode van 2 jaar (2023 en 2024) met tussentijdse ondersteuning en begeleiding.

 

Praktisch

Zaterdag 18 maart – 14 tot 16 u.

Recreatiesite, Sportlaan, Munkzwalm

Inschrijven via  www.cultuurregioleideschelde.be/pilaar