Succesvolle toneelopvoeringen bij De Munkgezellen.

Toneelvereniging De Munkgezellen speelde de voorbije weken 7 keer de komedie ‘Romeo krijgt een lief!’. Wegens het grote succes, de gulle sponsors en het talrijk publiek, kon men bij de laatste voorstelling een mooie cheque van 750 euro overhandigen aan het goede doel ‘Kwispelheden’. Dit is een VZW die kinderen met een beperking of aandoening ondersteunt door hen te koppelen aan een ‘Kwispelheld’. Kwispelhelden zijn honden die worden opgeleid volgens de noden van het kind. Ook de jeugdspelers schonken een mooie cheque na hun voorstellingen van ‘Anaïs in Utopia’. Zij kozen het goede doel ‘Akaplus’, een jeugdvereniging voor kinderen met een beperking. Men is uiteraard fier en dankbaar voor hetgeen men de voorbije maanden met de spelers en medewerkers heeft verwezenlijkt. Men kon eindelijk weer genieten van de toneelvreugde!