Singer – songwriter Naima Joris strijkt neer in GC De Kluize

MIA nominatie voor ‘Doorbraak’

Voor een zalig muzikaal avondje ben je op zaterdag 25 februari om 20 u in GC De Kluize in Scheldewindeke aan het juiste adres. Je krijgt een unieke kans om te kijken naar Naima Joris, die op indrukwekkende wijze debuteerde met een eerste titelloze EP. Ze strijkt neer in de Oosterzeelse cultuurtempel GC De Kluize geflankeerd door Niels Van Heertum (euforium & trompet), Vitja Pauwels (euforium, trompet), Lara Rosseel (contrabas) en Tijl Piryns (drums). De veelzijdige zangeres Naima Joris speelt ook piano, gitaar en saxofoon.  Een heerlijk avondje wacht. Komen kijken is de boodschap. Kom dat zien!
Vijf zwart omrande, intense songs die de pijn en het verdriet bij het verlies van iemand dierbaar een plaats proberen te geven. Breekbare en persoonlijke verhalen die een universele snaar raken en waar je als luisteraar troost, begrip en kracht kan uit puren. Met de singles ‘Soon’, ‘Bellybutton’ en ‘My home’ wist Naima Joris meteen een sterk visitekaartje af te leveren. De titel van Radio 1 ‘Belpopbelofte’, een gesmaakte passage in ‘Vive le vélo’ en een MIA nominatie voor ‘Doorbraak’ zijn maar enkele van de vele hoogtepunten die volgden. In het najaar van 2022 kreeg het verhaal een vervolg in de vorm van een eerste full album waarmee Naima en haar band dit jaar op theatertour gaan. Zo ook in de Oosterzeelse cultuurtempel. Je mag je aan een intieme setting verwachten, songs die raken en troosten, een avond die je niet onbewogen zal laten. Tickets kosten 22, 21, 20, 19 en 18 euro en zijn verkrijgbaar in GC De Kluize, Sportstraat 3 Scheldewindeke, 09 / 363 83 30, reservaties@oosterzele.be, www.gcdekluize.be. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).