Vrije Basisschool gaat de Italiaanse tour op

Bestellen kan tot vrijdag 3 maart

Al wie de Vrije Basisschool Oosterzele genegen is, kruist alvast vrijdag 10 maart aan in zijn agenda. Je kan de Vrije Basisschool steunen, en in de refter De Appelaar  in een ontspannen sfeer lekker tafelen. Spaghetti bolognaise /pasta penne met pesto / kip, parmezaan, zongedroogde tomaatjes / macaroni met kaas en hesp / tagliatelle met scampi in romig sausje /en lekkere dessertjes (chocomousse, rijstpap, tiramisu): proef de ‘speciallekes’ van de Vrije Basisschool Oosterzele. Aan u de keuze. Je leest het goed, de Vrije Basisschool gaat op de Italiaanse tour. Buon Appetito.
Je kan de verzorgde en verfijnde Italiaanse gerechten ook afhalen tussen 14 u 30 en 17 u. Kom je liever zelf tafelen in Refter De Appelaar, het kan tussen 17 u en 20 u. Bestellen kan tot vrijdag 3 maart 2023 via 09 / 362 65 98, secretariaat@vrijebasisschooloosterzele.be, directie@vrijebasisschooloosterzele.be of bestelformulier. Het siert de school dat ze samenwerkt met de lokale ondernemers traiteur Peter Danckaert (Oosterzele) en De Vierhoekhoeve (Gijzenzele).
Iedereen is van harte uitgenodigd om te genieten van heel verzorgde en verfijnde gerechten.  Deelnemen kost 18 euro (spaghetti, paste penne, macaroni), kinderen betalen 10 euro Wie tagliatelle bestelt betaalt 20 euro. Dessertjes kosten 3 euro of 3,50 euro. Vrije Basisschool Oosterzele wil graag je smaakpapillen prikkelen, tijdens zeg maar de fijnproeversdag. Proef de heerlijke smaken en geniet van de legendarische en typische Vrije Basisschool Oosterzele – sfeer. Wie in ‘Refter De Appelboom’ de benen onder tafel komt steken, mag rekenen op een enthousiaste ontvangst en bediening. De directie, de leerkrachten, het personeel en de medemerkers maken er een erezaak van dat iedereen kan genieten van een culinair eetfestijn. De deur zwaait open voor iedereen. Steun Vrije Basisschool Oosterzele. Zorg dat je er samen met familie, vrienden, kennissen,…bij bent. Je kan in De Appelaar terecht voor gezellige uren tafelplezier. Alle sympathisanten, levensgenieters, smulpapen, lekkerbekken,…zijn van harte welkom. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).