Toneelgroep Torengalm Herzele speelt ‘Twee Streepjes’

Toneelgroep Torengalm uit Herzele brengt in maart de komedie Twee Streepjes van Hilde Vleugels op de planken in CC De Steenhoven.

Verhaal

Walter (een bekende zanger) en Jurgen zijn een getrouwd koppel met een kinderwens. Na alle mogelijkheden te hebben onderzocht, besluiten ze hun zussen als draagmoeders in te schakelen. Wanneer de zwangerschapstesten twee streepjes vertonen heerst er algehele blijdschap. De problemen beginnen evenwel met de poetsvrouw. Zij is in haar eenvoud iets te loslippig. De draagmoeders beginnen te vermoeden dat hun broers op twee paarden gewed hebben. Zinnen ze op wraak en blazen ze hun draagmoederschap af? Valt Walters en Jurgens hoop op vaderschap aan diggelen? We zijn in blijde verwachting van het antwoord.

Auteurs

De regie is in handen van Gino Eelbode. Freya Patho, Evelien Schollaert, Yasmien Schollaert, Jo Van Damme en Wim Van den Neste zijn de acteurs van dienst.

Speeldata

  • Zaterdag 4 en zaterdag 25 maart om 20 uur
  • Zondag 26 maart om 19 uur

Kaarten

  • Volwassenen betalen 12 euro
  • Kinderen tot 12 jaar betalen 6 euro

Info en reserveren