Voorstelling van Het Reynaerts-VDM Cycling Team, Gijzenzele.

In den amb8 werd de ploegvoorstelling gehouden voor Het Reynaerts-VDM Cycling Team 2023 en de verwachtingen liggen hoog.  David Dumortier stelde met veel plezier en op ludieke manier het team 2023 voor.

Deze ploeg zal ook in 2023 een beetje in elke reeks te vinden zijn. We streven niet naar de meeste overwinningen, maar naar een solide geheel die overal zichtbaar is, en vriendschappelijk en respectvol met elkaar om kan gaan.

De volwassen reeks 2023 besta uit:
Jan Bogaert , Cedric Van de Steene, Enzo van der Beken, Stefaan Constant , Thorben van den Abeele , Kevin Claeys , Glenn Buyl ,Bart El Grandē Vral , Dieter Buyse , Frederik Van Boven, Daan SmTns , Matthias de Mey, Robin Verdonck , David Dumortier , Joeri De Cock, Robin Vercruyssen en Kenneth Bouquet

Ook zeker Ignace Reynaerts niet vergeten die elke week met deze kids op pad gaat om ze sterker te maken en de gevaren te leren in het dag dagelijkse verkeer.

Jeugdteam 2023
Luca Reynaerts, Lore Verhaegen,Briek Van Delsen, Liam Reynaerts en Wout Spitaels, Matthi Constant, Jeff de Spiegeleer, Mats De Coene en Fabio Beurms.

Nieuw bij de wielerploeg zijn
Robin Vercruyssen
Hij reed al aantal keren mee op offseason events en beschikt over het nodige karakter en mindset om in deze groep te passen. Robin reed voorbije 2jaar al geregeld A koersen als individuele renner met de kledij van VDM-Trawobo.

Matthias de Mey
Ook een lid van de zogenaamde juicy fruits die met de uitrusting van VDM de voorbije 2jaar al proefde van het koersen. Matthias toonde zijn potentieel doorheen het seizoen en zal samen met Robin de ploeg versterken in de breedte.

Thorben van den Abeele.
Is zelfstandig metser en toch de tijd vond om in 2022 te starten met koersen. En in zijn eerste jaar o.a 2e werd in Wetteren koers achter Bart Vral en de toeristenkoers te Wanzele kon winnen na een machtige sprint. Onder de noemer verjonging in ons team zijn we zeer blij dat we deze 24jarige kerel in onze kern kunnen opnemen.

Jan Bogaer
Afkomstig uit Moortsele en woont nu in Burst. Jan kon in 2022 eens proeven van het koersen en nam zelf zijn eerste zege in de toeristenreeks bij de LWU. In eerste instantie zal Jan ook in 2023 daar zijn grenzen aftasten en als renner groeien. In 2022 hebben we al bewezen dat bij ons de stap van G en Toeristen renners naar A renner haalbaar is.

Bij de jeugd

Fabio Beurms
Fabio traint al een tijdje met onze jeugd mee en wil volgend jaar beginnen koersen bij de 2dejaars aspiranten …

Lore Verhaegen
Uit Moortsele… Lore is het 1ste meisje ooit in onze ploeg en we zijn dan ook blij dat ze voor ons team koos. De liefde voor de fiets en het karakter op de fiets kreeg ze zowiezo van haar papa me. Lore zal volgend jaar starten bij de laatstejaarsaspiranten…

Matthi Constant
Hij komt over van het avia cycling team en koerst al een aantal jaar samen met Luca en Jeff , vanaf 2023 zullen ze dus met 3 man onze kleuren verdedigen bij de eerstejaars aspiranten…