Filmvoorstelling met ‘Petit Fille’ door de Gezinsbond uit Brakel ( alle afdelingen)

In onze maatschappij zijn zaken als Gender-zoektocht, LGBTQ+ en aanverwante onderwerpen heel aanwezig. Ook de Gezinsbond is hierrond aanwezig met o.a publicaties in magazines en op verschillende sociale media platformen. Binnen de Gezinsbond is er het project ‘wees lief voor M/V/X’ die deze thema’s bespreekbaar wil maken en ondersteuning wil bieden aan onze gezinnen die rond deze thematiek mogelijks vragen hebben, of duiding willen. Met de filmvoorstelling “Petite Fille” wordt concreet aan afdelingen of regio’s de kans geboden rond dit onderwerp te werken.

In de regio Vlaamse Ardennen organiseert men de filmvoorstelling van ‘Petit Fille’ samen met Viso Cor Mariae op donderdag 9 maart om 19.45u. Deze voorstelling is een samenwerking van de Gezinsbond-afdelingen van Nederbrakel – Opbrakel – Parike en In de Rand en vindt plaats in de school Viso Cor Mariae (Kasteelstraat 44 – Brakel)

 Inschrijven hoeft niet – inkom is gratis!

De voorstelling gaat van start met een inleiding door een ervaringsdeskundige in deze materie die ons zal helpen om de film en besproken thema beter te kaderen.

Men  hoopt  door deze filmvoorstelling een warm en open evenement te creëren dat open staat voor iedereen binnen- en buiten de regio.