Koninklijke Harmonie “Voor God en Vaderland” Bottelare in concert met Sabien Tiels in Cultuurhuis in Merelbeke

Sabien Tiels, één van de eerste vrouwelijke Nederlandstalige singer-songwriters én zangeres pur sang, uit haar creativiteit al sinds haar twaalfde in kleurrijke teksten en prachtige lyrische muziek. Haar glasheldere stemkleur, warme uitstraling en uit het leven gegrepen teksten beroeren de harten van vele fans in het theater, op de radio en op televisie. In 1995 scoort ze haar eerste grote hit met de gevoelige ballade “Hou je morgen nog van mij”. Aansluitend sleept ze de debuutprijs voor de Radio 2 Zomerhit in de wacht. In 1996 wordt ze finaliste van “Eurosong” en brengt ze meteen ook haar eerste zelfgeschreven full-album uit met daarop de onmiskenbare klassieker “Trein”. Daarna is het nooit meer gestopt en inmiddels is Sabien reeds aan haar 9de album toe. Sabien schrijft overigens niet enkel voor zichzelf, maar ook voor haar collega-artiesten zoals o.m.Laura Lynn, Dana Winner en Eveline Cannoot.

Op het concert in het Cultuurhuis brengt ze een mix van enkele van haar bekende hits en een aantal pop-klassiekers, en dit begeleid door het Bottelaars Harmonie-orkest.
Naast dit veelbelovende gastoptreden brengt de harmonie ook zelf een aantal instrumentale concertstukken, en dit alles onder de muzikale leiding van dirigent Patrick Simoens. Afspraak op zondag 12 maart 2023 om 18u00 in het Cultuurhuis van Merelbeke. Kaarten kosten 20 euro in voorverkoop (25 euro aan de kassa, 10 euro <12j);

Contact : 0478 729786 luc.vandekerckhove@harmoniebottelare.be, 0472 283876 (Micaël Verhellen), 0486 309096 (Thomas Van Caelenberg) of 09 3622652 (Koen Lemmens)