Benieuwd hoe het gloednieuwe Lenteconcert van Con Animo zal klinken?

Slagwerkers hebben een ‘specialleke’ in petto

Noteer met stip. Op zaterdag 25 maart om 20 u concerteert Con Animo in de Oosterzeelse cultuurtempel De Kluize in Scheldewindeke. Benieuwd hoe het gloednieuwe Lenteconcert van Con Animo zal klinken? De goesting is groot. Het aftellen naar het Lenteconcert is nu echt begonnen. Tijd om er opnieuw een lap op te geven. Een goede raad, bestel als de bliksem uw tickets (15 euro) in GC De Kluize, Sportstraat 3 Scheldewindeke of
via 09 / 363 83 30, reservaties@oosterzele.be. Vier de lente met harmonie Con Animo. Het draait om ontmoeten, ontdekken en beleven.
We kijken er naar uit, zo’n 60 muzikanten samen op het podium om hemelse muziek te bundelen. Met het gloednieuwe concert geven de muzikanten van Con Animo nog maar eens een vervolg aan wat ze uitmuntend in zijn, het publiek een zalige muziekavond bezorgen. Met duivels genoegen en in perfecte harmonie. Dit concert mag je niet missen. Een perfect muzikaal avondje wacht. Zij die nooit een concert zagen van Con Animo, kom gewoon eens kennis maken met de muziek van Con Animo. Must see. De Koninklijke Muziekvereniging zal je graag verwelkomen met je partner, je familie, je vrienden,…en bovendien zit je heel comfortabel in de theaterzaal van de Oosterzeelse cultuurtempel. Zeker weten, Con Animo palmt alweer het Gemeenschapscentrum De Kluize in. De harmonie wil nog maar eens haar veelzijdigheid tonen. Con Animo staat voor onstilbare podiumhonger, veel durf, aangeboren muziekdrift, en vooral veel goesting. Smul mee van de verrassing die de slagwerkers van Con Animo te bieden hebben op het Lenteconcert. De harmonie slaagt er telkens in uit te pakken met nieuwe stukken vol dynamiek en verrassingen. Het belooft een op en top avond te worden met een gevarieerd programma. Je komt zeker in de ban van de parels van Con Animo.

Het concert wordt traditiegetrouw in goede banen geleid door dirigent Bart Van Der Strieckt. Zin om het mee te maken? Het concert zal ook dit keer een breed geïnteresseerd publiek boeien. Met het Lenteconcert schakelt Con Animo nog maar eens een versnelling hoger. Iedereen is van harte welkom. Voorafgaand aan het concert (19 u – 19 u 45) wordt in de foyer een gratis aperitief aangeboden.   (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).