Seizoencafé, Natuurpunt en Trage Wegen laten je zalig genieten

Wandelen in en rond de Gondebeekvallei en Aelmoezenijebos

Wil je er eens eens een namiddag zorgeloos op uit trekken en volop genieten van al het moois dat de Gondebeekvallei en het Aelmoesenijebos te bieden heeft. Dan kan je op zondag 19 maart deelnemen aan een wandeltocht van ongeveer 6,6 km. De wandeltocht, die georganiseerd wordt door Seizoencafé Landskouter, Natuurpunt Oosterzele en Trage Wegen Oosterzele, is een absolute aanrader.  Kom de troeven ontdekken van de Gondebeekvallei en het Aelmoesenijebos. Het wordt een leuke namiddag. Je krijgt een unieke kans  om te onthaasten tussen het vele groen. Trek er met uw gezin, vrienden, kennissen,…op uit. Een goede gelegenheid om eens te ontsnappen aan de stress van het dagelijkse leven en even op te laden. Je krijgt op de koop toe info over de recente ontwikkelingen in het Natuurgebied. En leuk meegenomen, deelnemen is gratis.
De Gondebeekvallei en het Aelmoesenijebos staan voor een prachtig natuurgebied, wandelplezier, veel moois. Je zult een prachtige ‘groene parel’ zien. Wie de tocht meemaakt zal daar geen spijt van hebben. Je zult een ontspannende en actieve wandeling beleven. Vele mensen kennen de troeven niet van hun eigen streek. Op zondag 19 maart tussen 14 u en 15 u  kan je vanuit het GC IJzeren Hekken in kleine groepjes  de start nemen van een wandeltocht doorheen een prachtig natuurgebied. Tijdens de wandeling verneem je aan de Uilhoek, Landskoutersesteenweg, natuurgebied Gondebeekvallei en in het Aelmoesnijebos leerrijke weetjes. In het natuurcafé kan je in een ontspannen sfeer rustig bijpraten met een drankje.
Wel wordt gevraagd om online in te schrijven via landskouter.be/wandeling. De opbrengst wordt integraal geschonken aan Natuurpunt, die het gebied van de Gondebeekvallei verder gaat ontwikkelen en ontsluiten. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle)