‘Week van de vrijwilliger’ ook bij De Bron Zottegem

Ter gelegenheid van de ‘Week van de Vrijwilliger’ die in het hele land doorging van 25 februari tot 5 maart ll., werden ook bij De Bron Zottegem de vrijwilligers extra in de bloemetjes gezet. Eerst kwamen zij onder begeleiding van een stadsgids meer te weten over de geschiedenis van Zottegem en na deze stadswandeling werden zij op restaurant getrakteerd op een diner.

De Bron Zottegem kan momenteel rekenen op de medewerking van meer dan 40 vrijwilligers (zij konden niet allemaal aanwezig zijn bij de uitstap). “Hun dagelijkse inzet draagt er mee toe bij dat er binnen de organisatie van De Bron Zottegem ‘warme zorg’ kan geboden worden. Het belang van vrijwilligers kan niet voldoende onderstreept worden,” zo klinkt het bij de directie op de woonzorgcampus aan de Marie Popelinstraat (wijk Lelie).