Zottegemse turnkring EWB houdt pannenkoekenverkoop

Na een jaartje noodgedwongen onderbreking (in 2021) wegens corona, kon Eikels Worden Bomen vorig jaar weer aanknopen met zijn jaarlijkse pannenkoekenverkoop en ook dit voorjaar wordt deze activiteit ten voordele van de werking van deze Zottegemse turnkring eerstdaags opnieuw georganiseerd.

Het hoeft nauwelijks gezegd dat het voor de meeste verenigingen, naast de al even noodzakelijke inzet van vrijwillige medewerkers, veel geld kost om hun werking van jaar tot jaar naar behoren draaiende te houden. Ook bij de Zottegemse turnkring Eikels Worden Bomen (EWB) kan men erover meespreken dat een steeds groter budget nodig is om door aankoop van het nodige aangepaste turnmateriaal, opleiding van train(st)ers, deelname aan wedstrijden en andere initiatieven de kwaliteit en diversiteit van het turnaanbod verder te optimaliseren en zo de leden nog meer turnplezier te laten beleven. Daarnaast heeft EWB zich ook geëngageerd om de nieuwe turnsporthal die op de stadionsite in Bevegem voorzien is, mee te financieren.

Daarom wordt door de Zottegemse turnclub ondermeer ook ieder jaar een pannenkoekenverkoop gehouden. De lekkernijen zullen door een gespecialiseerd bedrijf op basis van een recept uit grootmoeders tijd gebakken en dagvers geleverd worden. De pannenkoeken worden verkocht tegen de prijs van 9 euro voor een pak van 1 kg. Sympathisanten kunnen voor bestellingen tot en met zaterdag 18 maart terecht bij alle bestuursleden en train(st)ers van EWB alsook door middel van een mailtje naar info@TurnkringEWB.be (en overschrijving van het te betalen bedrag naar het EWB-rekeningnummer BE06 9730 1537 3322). Een weekje later kunnen de pannenkoeken dan op zaterdag 25 maart afgehaald worden tussen 9u45 en 11u15 in de sporthal te Zwalm of tussen 10 en 16 uur in de EWB-turnzaal achteraan de parking in de Vestenstraat in Zottegem-centrum.