Paaseieren rapen in Landskouter

Kinderen gaan dolle pret beleven

Wil je op paaszaterdag 8  april je kinderen een leuke dag aanbieden, dan ben je vanaf 15 u van harte welkom in de tuin van Daniël De Bruycker, Rooberg 2 in Landskouter. De legendarische keizer carnaval van Oosterzele en champetter destijds van de befaamde Landskouterse Ploegfeesten Daniël De Bruycker en zijn enthousiast team pakken na de geslaagde editie van vorig jaar opnieuw uit met een heuse paashappening.
Er vallen voor de kinderen een massa paaseieren te rapen. Ze kunnen met de paashaas op zoek gaan naar paaseieren. De kinderen gaan dolle pret beleven op paaszaterdag. ‘Uiteraard zorgen we ook dit keer voor een natje, een droogje, lekkere pannenkoeken, en de nodige dorstlessers tegen democratische prijzen’, klinkt het enthousiast bij de initiatiefnemers.
Goed doel
De opbrengst gaat integraal naar een goed doel. ‘De bewoners van de WZC’s hebben zware tijden achter de rug en waren vorig jaar zo enthousiast met de animatienamiddag dat ze het opnieuw verdienen om nog eens lekker uit de bol te gaan. We willen hen nu ook dit keer een aangename tijd bezorgen en aangename animatie bezorgen. Ouders, kinderen, sympathisanten,… die  de paaseierenraap eens meegemaakt hebben, weten als geen ander dat er aangenaam event wacht’, glimt Danïel De Bruycker, die geruggensteund wordt door een sociaal bewogen team. Een hartverwarmend initiatief.  De organisatoren vragen wel om telefonisch of per mail in te schrijven via Daniël De Bruycker, 09 / 362 56 10, Wim De Vis, wim@de-vis.be, Marina Bovyn, 0496 / 34 86 24, marina.bovyn@hotmail.com, Raf De Block, 0486 /276 785, raf_de_block@telenet.be. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).