BOUDEWIJN “Le roi triste” was een succes

De toneeldag (organisatie Seniorenadviesraad Brakel in samenwerking met Sint Franciscus WZC) op vorige vrijdag 10 maart, kende een succes zonder voorgaande. Het was de weder opflakkering, na de coronaperiode, van deze culturele traditie die gestart is in 2014.

Het verhaal van onze geliefde vorst koning Boudewijn en al zijn aanverwanten.. je zou denken dat daar niet zoveel over te vertellen valt… mis! Pittige verhalen, ontroerende verhalen, pakkend, hilarisch en … geschiedkundig nog juist ook! De geschiedenis van ons koningshuis , maar dan véél leuker dan op de schoolbanken. En niet alleen Boudewijn komt aan bod, ook Albert, Fabiola en Paola, Filip en Laurent, …..

Boudewijn ‘Le roi triste’ werd als monoloog gebracht door acteur Eric Goris. Het publiek was zowel in de namiddag, maar bijzonder tijdens de avondvoorstelling feestelijk enthousiast.