Zwalmse hobbyfotografe Joni Goditiabois (21) stelt zich voor: “Ik neem het liefste landschapsfoto’s, vooral in de ochtend tijdens de zonsopgang”

Joni Goditiabois (21) uit Zwalm stelt zich graag voor als hobbyfotografe. Check ook enkele foto’s van haar hierna.

“Ik ben 21 jaar en ben in 2018 begonnen met de hobbyfotografie, iets waar ik mij echt heel gelukkig bij voel”, aldus Joni. “Ondertussen ben ik al veel gegroeid in mijn werk en graag zou ik er nog wat meer in groeien. Ik neem
het liefste landschapsfoto’s, vooral in de ochtend tijdens de zonsopgang. Ik hou ervan om in de ochtend een wandeling te maken en eventjes tot rust te komen. Ik ben elke keer opnieuw verbaasd door de schoonheid van de natuur! Ik neem ook wel graag foto’s van bloemen. Binnenkort trek ik zelfs naar Nederland om daar de tulpen te fotograferen. Ik trek het meeste door de Zwalmstreek en de Vlaamse Ardennen. Natuurlijk neem ik ook wel foto’s op andere plekken. Ik heb een vaste job en in mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk foto’s te maken.

Jullie kunnen mij altijd volgen op Instagram als photography_joni_ en op Facebook als: fotografie joni