Harmonie van Bottelare gaf een concert samen met Sabien Tiels

Op zondag 12 maart stond in het cultuurhuis van Merelbeke een uitgesteld concert plaats met Sabien Tiels.
De Bottelare Harmonie kon Sabien Tiels strikken om samen met de Harmonie een concert te gegeven maar met de corona werd het uitgesteld tot vorige zondag, de zaal zat nok vol met muziek liefhebbers voor zowel de Harmonie als Sabien.
Het was een rijk gevuld programma, het eerste deel nam de Harmonie voor haar rekening met nummers als:
Fight of the Thunderbird, Spanish Fever, Voyage to the End Of Earth,  Bella Ciao, The Blues Factory, 2020’s Pop Divas on Stage en A Tribute To Amy Winehouse.
Het tweede deel was voor Sabien Tiels met song als: Ann Christy Medley, Hou je morgen nog van mij, Nooit ofte Nooit, De Trein, Son of a Preachernan, It’s Oh So Quiet, Natural Woman en Soul Medley
Sabien Tiels, één van de eerste vrouwelijke Nederlandstalige singersongwriters én zangeres pur sang, uit haar creativiteit al sinds haar twaalfde in kleurrijke teksten en prachtige lyrische muziek. Haar glasheldere stemkleur, warme uitstraling en uit het leven gegrepen teksten beroeren de harten van vele luisteraars in het theater en op de radio en televisie.
In 1995 scoort ze haar eerste grote hit met de gevoelige ballade “Hou je morgen nog van mij”. Aansluitend sleept ze de debuutprijs voor de Radio 2 Zomerhit in de wacht.
In 1996 wordt ze finaliste van “Eurosong” en brengt ze meteen ook haar eerste zelfgeschreven full-album uit met als titel “Hou je morgen nog van mij” en daarop de onmiskenbare klassieker “Trein”. Al snel wordt Sabien met haar liveband geprogrammeerd op grote festivals als Marktrock en de Gentse Feesten.
Sabien’s professionele uitstraling op het podium, haar kwalitatief vakmanschap in het theater én haar ongebreidelde creativiteit als singer-songwriter (op haar songwriterpalmares staan al meer dan 200 songs) wijzen onherroepelijk op een bijzondere en boeiende persoonlijkheid die in het Nederlandstalige muzieklandschap