Jeugdopbouwwerk ‘Lejo’ brengt Zottegemse jongeren samen en krijgt duw in de rug van Inner Wheel

Serviceclub Inner Wheel Zottegem heeft een cheque van 2.000 euro overhandigd aan Lejo, het jeugdopbouwwerk in Zottegem.

De cheque werd overhandigd aan Elisa Pauwels en Arno Schepens van Lejo. Zij lichten de werking toe: “Jongeren emanciperen. Dat doen wij. LEJO is er voor jongeren in een maatschappelijk kwetsbare situatie. We maken jongeren sterker binnen de samenleving én we versterken de samenleving om structureel te veranderen op maat van deze jongeren. Zo verbeteren we samen met jongeren hun maatschappelijke positie. Voor een toekomst vol kansen. Lejo is gevestigd in de Meengracht in Zottegem en kan sinds kort via tussenkomst van de stad nu ook gebruik maken van de Muze achter de bib om jongeren samen te brengen.”

Het geld zal gebruikt worden voor de inrichting van het nieuwe lokaal van Lejo. Voorzitter Kirsten Colpaert van Inner Wheel Zottegem overhandigde de cheuqe en benadrukt dat Lejo ook voor toekomstige initiatieven en projecten zal kunnen rekenen op de dames van Inner Wheel Zottegem.