Roy breekt heup na opzettelijke aanrijding. Dader slaat op de vlucht.

Zottegem/Geraardsbergen. Zondagochtend 12 maart werd Roy Duytschaever om 6.15 uur opzettelijk aangereden aan de parking van de dancing Sotto’s te Zottegem en brak daarbij zijn heup. Daarna reed de wagen in volle vaart weg. ‘De dader is een man van ongeveer vijfentwintig jaar en heeft halflang haar. Hij is van buitenlandse origine’, weet Roy. ‘Hij sloeg op de vlucht vermoedelijk richting Geraardsbergen.’

Het voertuig – waarmee de dader Roy aanreed – is een zwarte BMW, vermoedelijk van het type X3. ‘De wagen is ongeveer tussen de vijftien en de twintig jaar oud, en heeft een versplinterde vooruit en enkele blutsen.’ De politie van Zottegem is met een onderzoek gestart.

Wie meer informatie kan verstrekken over het voorval, kan met de politie van Geraardsbergen/Lierde of Zottegem contact opnemen.

Julien Borremans