Paashappening in en rond Stokerij Van Damme

Eierenraap, koffietafel en wandeling

CD&V Oosterzele pakt op paaszaterdag 8 april vanaf 14 u tot 17 u uit met een heuse paashappening in en rond Stokerij Van Damme in Balegem. Wil je op paaszaterdag 8 april  je kinderen een leuke dag aanbieden, dan ben je van harte welkom op de weide van Stokerij Van Damme.  Er vallen voor de kinderen vanaf 14 u 30 een massa paaseieren te rapen. Ze kunnen met de paashaas op zoek gaan naar paaseieren. De kinderen gaan dolle pret beleven op paaszaterdag. En op de koop toe worden ze ook nog eens verwend met chocolademelk en donuts.
Voor volwassenen wordt er koffie met koffiekoeken geserveerd. Je kan ook deelnemen aan een uitgestippelde wandeling. Een unieke kans om de landelijke troeven van uw eigenste gemeente te leren kennen. Wat typeert de fusiegemeente Oosterzele? Het landschap is een belangrijke troef. Wandelaars vinden er oneindige mogelijkheden langs stille, trage wegen. Achter elke hoek valt er eigenlijk iets te ontdekken, glooiende vergezichten, landschapselementen, open kouters, vruchtbare akkers,…Mooi toch, kunnen relaxen in eigen gemeente. Kom genieten van het panorama, het landelijk karakter, het vele groen, het erfgoed. Ontdek het mooie natuurlandschap, de landelijke rust. Je gaat beseffen hoe mooi Oosterzele is. Bewonder, ontdek, geniet, beleef.
Iedereen is welkom op de paashappening op 8 april. Wel wordt gevraagd om vooraf (voor dinsdag 4 april) in te schrijven bij Linda De Vos (Oosterzele): 0479 / 77 38 45, lindadevos60@gmail.com,  Marleen Verdonck (Moortsele): 0474 / 68 60 65, marleen.verdonck@hotmail.com, Johan Van Durme (Gijzenzele): 0477 / 62 00 99, johanvandurme@skynet.be, Evelien Roelekens (Balegem), 0479, 90 70 94, evelienroelekens@gmail.com, Barbara Stubbe (Balegem): 0478 / 01 23 82, barbarastubbe76@gmail.com, Pieterjan Keymeulen (Scheldewindeke), 0472 / 66 31 58, pieterjankeymeulen13@hotmail.com, Filip Vermeiren (Scheldewindeke): 0496 / 57 27 68, filip.vermeiren2@telenet.be, Elsy De Wilde (Landskouter): 0494 / 86 57 04, elsy.dewilde@gmail.com. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle)