indezonde foto open vld

Huldiging verdienstelijke leden Open Vld kanton Oosterzele-Merelbeke-Melle-Gavere

Gisterenavond huldigden we een aantal verdienstelijke Open Vld leden op ons kantonnaal banket van de Open Vld afdelingen Oosterzele, Merelbeke, Melle en Gavere.

Voor Oosterzele veel de eer te beurt aan Adrien De Vriese uit Scheldewindeke.Hij ontving van nationaal Open Vld- voorzitter Egbert Lachaert een bijzondere oorkonde en een boeket uiteraard voor hun jarenlange niet aflatende steun voor de partij en onze Oosterzeelse afdeling.

Dokter Pascal Fermon werd gevierd als ere-voorzitter van het kanton. Senaatsvoorzitter en Vlaams Volksvertegenwoordiger Stephanie D’Hose had lovende woorden voor onze kantonnale vereniging. Samen met Burgemeester Denis Dierick, voorzitter van de Open Vld-kantonnale is het alvast uitkijken naar de viering van het 70 jarig bestaan volgend jaar.