Filmploeg legt verkeer in Erwetegem af en toe stil

Tot eind maart zijn er filmopnames gepland0 in de Kloosterstraat in Erwetegem. De studenten van het Narafi Brussel zullen er in K40 kortfilms draaien voor hun eindproject en dat kan soms voor (verkeers-)hinder zorgen.

“Soms gaan de opnames gepaard met het tijdelijk afsluiten van de Kloosterstraat, omdat sommige opnames complete stilte vereisen, maar dit is telkens van korte duur”, legt Guy De Clercq, de zaakvoerder van K40 uit.  “In K40 zelf, een vakantieaccommodatie en ontmoetingsplek, loop je er de studenten zeker tegen het lijf. Narafi maakt deel uit van de Luca School of Arts, de enige kunstenhogeschool en tezelfdertijd ook de grootste in Vlaanderen. Het telt vijf campussen verspreid over Brussel, Genk, Gent en Leuven. Campus Narafi is gevestigd in het kasteel van het Dudenpark te Vorst/Brussel en organiseert professionele bacheloropleidingen in Film, TV en Video. Narafi werd opgericht in 1939 en is hiermee de oudste filmschool van België.”

Meer informatie over K4 via www.kloosterstraat40.be.