Oproep politie na poging tot inbraak Ten Ede Zottegem

De Federale oproep doet een oproep na een poging tot inbraak in een woning in Ten Ede in Zottegem.

“Op 25 oktober 2022 omstreeks 18.25 uur trachten 4 verdachten binnen te breken in een woning gelegen te “Ten Ede” in Zottegem”, klinkt het in een oproep van de Federale Politie. “Vier verdachten gingen via de voorzijde van de woning naar de voordeur. Eén van de vier stond op de uitkijk, terwijl de andere drie het slot trachten open te breken. Dit gebeurde vermoedelijk met een schroevendraaier.. Na enkele pogingen werd de vierde persoon, die op de uitkijk stond, naar de voordeur geroepen. Met een ander voorwerp werd er gepoogd het slot zelf te forceren, maar zonder resultaat. Wanneer één persoon de camera opmerkte, stapten ze weg in de richting van Ter Heiden.”

  • Verdachte 1 droeg witte sneakers, een bleke trainingsbroek van het merk Adidas en een zwarte hoodie met grijze accenten.
  • Verdachte 2 droeg een donkere hoodie en een grijze trainingsbroek. Hij heeft een volle baard.
  • Verdachte 3 droeg zwarte sneakers, een jeansbroek, een jas met fluorescerende strepen op de rug en een bleke pet. Hij bedekte zijn gezicht met een sjaal of een buff.
  • Verdachte 4  droeg een grijze trainingsbroek met zwarte verticale strepen, en een bleke jas met zwarte stukken.

Oproep politie

“Heeft u meer informatie over deze zaak? Laat het ons weten via dit tipformulier of via het gratis nummer 0800/30 300. Voor getuigenissen vanuit het buitenland, gelieve het nummer 0032 2 554 44 88 te vormen.”

Lees ook

Oproep politie na zeer agressieve home-invasion in Zottegem: “Bejaard koppel met ductape vastgebonden”